۳۳۳۵۹۰۷۲ ۴۵+

انتخاب مهندس قدرت حاج نوری بعنوان کار آفرین برتر ملی

یازدهمین جشنواره معرفی کارآفرینان برتر سال 1395 خرداد ماه سالجاری ودر محل وزارت تعاون،کارو رفاه اجتماعی برگزاری گردید. امسال یازدهمین سالی است که وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی این جشنواره را با هدف ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی درجامعه و آگاه سازی و تشویق جوانان از طریق معرفی الگوهای برتر در دستور کارخود قرار داده است.

یازدهمین جشنواره معرفی کارآفرینان برتر سال 1395 خرداد ماه سالجاری ودر محل وزارت تعاون،کارو رفاه اجتماعی برگزاری گردید. امسال یازدهمین سالی است که وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی این جشنواره را با هدف ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی درجامعه و آگاه سازی و تشویق جوانان از طریق معرفی الگوهای برتر در دستور کارخود قرار داده است .

دراین دراین مراسم مهندس قدرت حاج نوری بعنوان مالک و بنیانگذاز شرکت آرتاجوجه سبلان بعنوان کارآفرین برتر ملی اتخاب و معرفی گردید.این برای دومین باریست که مهندس قدرت حاج نوری بعنوان کارآفرین برتر ملی انتخاب و معرفی میگردند.ایشان در سال 85 نیز به این مهم دست یافته بودند .سوای کار آفرین برتر ملی در چند سال اخیر مهندس حاج نوری و مجموعه تحت مدیریت ایشان عناوین و افتخارات ملی و استانی کثیری را من جمله :انتخاب ایشان بعنوان مهندس برتر کشور از جانب فرهنگستان علوم,مرغدار نمونه سال (چهار دوره) ,دارای کارگروه برتر و…را به کلکسیون افتخاراتشان افزوده اند.

در خصوص جشنواره یازدهم نیز باید گفت با توجه به اهمیت بنگاه های پر رشد در ایجاد اشتغال جدید و همچنین اهمیت نوآوری در ایجاد ثروت و رشد اقتصادی ، معطوف به معرفی کارآفرینانی شد که با استفاده ازنوآوری و تشخیص فرصت، موفق به ایجاد رشد بالا درکسب و کار خود شده اند .

مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این خصوص گفت: فرآیند شناسایی و انتخاب کارآفرینان از خرداد ماه سال گذشته با فراخوان کشوری و ثبت نام بیش از 18هزار و 500 کارآفرین آغازشد .

ریاحی افزود : در مرحله استانی با در نظرگرفتن لزوم دارا بودن یکی از انواع پنج گانه نوآوری در محصول ، در فرایند تولید، دربازاریابی ، در سازماندهی و یا مواد اولیه ، 48 شاخص مختلف فعالیت های کارآفرینانه توسط حداقل 3 داور مورد داوری و امتیازدهی قرارگرفت .

وی کیفیت محصول، بهره وری ، سهم بازار و شرایط رقابت ، ریسک پذیری و استفاده از فن آوری های نوین، توجه به سرمایه انسانی ، نگاه به آینده و حفظ محیط زیست و همچنین توجه به مسئولیت های اجتماعی را از جمله این شاخص ها عنوان کرد.

مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد : این فرایند منجر به انتخاب 181 کارآفرین برتراستانی شد . برای ورود به مرحله ملی لازم بود بنگاه ها در دوره زمانی 3 ساله 94-91 رشد بالا ( مطابق تعاریف پذیرفته شده جهانی ) داشته باشند . به این معنی که میانگین رشد سالانه ترکیبی بنگاه در ایجاد اشتغال و فروش عملیاتی به نرخ ثابت ، حداقل 20درصد باشد .

ریاحی یادآورشد : 32 بنگاه که چنین رشدی را تجربه کرده بودند به مرحله ملی راه یافتند و توسط کارگروه علمی جشنواره مجدد ا مورد داوری قرار گرفتند و مدیران ١٠ بنگاه برتر به عنوان کارآفرین برتر ملی سال 95 شناخته شدندکه مهندس حاج نوری نیز یکی ازین ده کارافرین برتر ملی انتخاب و در کمال شایستگی اعلام و مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی تصریح کرد : در این فرایند طولانی و سخت ، 155 داور متخصص از هر دو بخش خصوصی و دولتی مشارکت داشتند که بیشتر آنان خود از کارآفرینان موفق هستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *